Shoppa med din hund

Det är inte alla hundar som tycker om eller klarar av att vara ensamma hemma. Hunden är en familjemedlem som man mer än gärna tar med sig var man än går. Tyvärr är det idag förbjudet för många hundar att följa med sina ägare in i exempelvis affären, vilket gör att hunden måste vänta utanför (detta gäller dock inte om du har en tjänstehund). Det var sällan något problem förr men idag är det inte ovanligt att hundar blir stulna när de lämnas utanför affärer. Genom att välja affärer där din hund är tillåten kan ni shoppa tillsammans!

Hundvänligt på mer än bara ett sätt

 

Utöver restauranger och andra typer av affärer där hundar är välkomna finns det även andra sätt som företag kan se till att våra hundar är säkra. Det har blivit allt vanligare att folk lämnar sina djur i stekheta bilar under tiden som de handlar vilket i värsta fall kan leda till att hunden förlorar sitt liv. En idé som skapade stora rubriker var när en matkedja bestämde sig för att bygga stora och bekväma burar där hunden får möjlighet till frisk luft och vatten under tiden som ägaren handlar. Genom att ta med sig ett hänglås kan man också vara säker på att hunden inte blir stulen eller rymmer och man kan handla i lugn och ro. Du bör alltid välja hundvänliga affärer för att slippa riskera din hunds hälsa.

En vän för livet

Att shoppa tillsammans med sin hund är både roligt och trevligt. Idag är det sällan en hund får följa med in i exempelvis en klädbutik men det finns en del restauranger där hundar är mer än välkomna. Många drömmer om möjligheten att kunna ha en hund som sällskap men eftersom en hund oftast är ett dyrt inköp är det inte alla som har råd. Genom att ansöka om ett smslån kan du uppfylla din dröm att bli hundägare. Pengarna brukar betalas ut mycket snabbt, vilket gör att du inte behöver vänta allt för länge med att ta hem din nya kamrat. Hundar är inte bara fantastiska som sällskap och tröst utan även utmärkta motionspartners. Att bli hundägare är något man sällan ångrar!