Hyr kontor och skaffa hund för en stressfri vardag

Om man äger en egen verksamhet med anställda, är det viktigt att skaffa ett bra kontor. För att slippa stressen kring att köpa lokal, kan man finna passande lokal och hyra kontor via workaround.io. Det innebär många tjänster med service och toppmoderna lokaler över stora delar av Sverige. För en stressfri vardag efter arbetet i en hyrd modern lokal, kan man även skaffa sig en hund. Forskning visar att hundägare är mindre stressade och trivs bättre med tillvaron.

Kontorslokaler för alla önskemål

Att hyra kontor till verksamheten innebär att man underlättar för sig själv som chef och för sina anställda. På unika hemsidan workaround.io har man ett stort utbud av uthyrningsbara kontorslokaler i varierande design och utrymmen. Att hyra kontor för alla behov genom Workaround Town Sverige AB, innebär att man inte behöver känna stressen över att finna lämplig lokal på annat sätt. De kontor som man kan hyra kan ha öppna planlösningar, egna rum och dörrar, samt vara inredda med kontorsmöbler. Man vinner allt på att hyra smarta kontor på workaround.io då man kan få många bekvämligheter i hyran som garage, frukost, fri wifi, lounge, reception, kök och mycket mer. Att hyra kontor blir en stressfri vardag och när man kommer hem från jobbet, kan det också vara härligt och avstressande att mötas av en glad hund i hallen.

Avstressande med en hund

När man som chef kommer hem efter en intensiv arbetsdag i ett hyrt kontor, kan det vara mysigt att ha en hund som välkomnar sin husse eller matte. Det är både inom forskning och studier bevisat att hundar förebygger hjärtsjukdomar och stress hos sina ägare och därför finns det bara positiva fördelar med att äga en hund. Bara genom att klappa en hund lugnar man ner sig och mår bättre. Om man också har ett kontor där man tillåter hundar och att det inte finns allergiker, kan man ha hundar på arbetsplatsen. Har man en eller några hundar på kontoret, sägs det att kontorshundar minskar stressen på jobbet för alla som arbetar där.

Att ha en hund hemma oavsett ras, är också ett trevligt och socialt sällskap både om man är själv eller har en familj. Att ha en hund innebär inte bara en stressfri vardag utan även mer frisk luft när man tar ut hunden på promenad. Har man även möjlighet som personal och chef att ta med sig hunden till arbetet, får man en trevlig miljö att arbeta i. Precis som hundar skapar en trevlig miljö, är det också trivsamt att kunna hyra kontor. På workaround.io kan man skapa ett medlemskap och gå med för att sedan hyra olika objekt som passar. Där kan man även hyra och boka upp mindre eller större konferenslokaler, fasta kontorsplatser eller rörliga kontor. De flesta objekt som hyrs ut, har toppmodern utrusning och full service för flertalet behov.