Försäkra din hund

Hunden sägs vara människans bästa vän – och det är verkligen en sanning. Hundar är fantastiska vänner, arbetskamrater, familjemedlemmar och ger bra sällskap. Det finns många anledningar till att man väljer att skaffa hund – gemensamt för alla hundägare är dock att man vill att hunden skall vara frisk och vara en del av ens liv länge.

Tyvärr är ju detta inte alltid en självklarhet. Hundar är aktiva djur och det kan hända allt möjligt när man har en hund i sitt liv. Allt från skador som uppstår i vardagen till sjukdomar och andra missöden. Därför är det viktigt att alltid ha en bra försäkring för sin hund.

Marknaden förändras

Djurförsäkringar har traditionellt sett ut på ett visst sätt men marknaden börjar förändras och nya aktörer etablerar sig och erbjuder nya lösningar. Ett sådant exempel är Lassie, en ny typ av djurförsäkring https://www.lassie.co/. Lassie är en digital djurförsäkring där du kan sköta allt som rör ditt djur i appen eller på nätet. De erbjuder förmånliga villkor, en av marknadens högsta ersättningar, hög tillgänglighet och snabb hjälp när det uppstår problem eller frågor. Dessutom arbetar de förebyggande genom att tillhandahålla ovärderlig kunskap och tips till djurägaren. Detta är dessutom ett sätt för dig att sänka kostnaderna för försäkringen. Ju mer du lär dig, genom att ta del av Lassies kunskap och ta quizen, desto mer sänker du din månadspremie.

Välj rätt försäkring

Det finns massor av olika försäkringar som du kan teckna, så det är viktigt att du väljer en försäkring som passar dina och din hunds behov. Här hittar du en stor oberoende jämförelse om hundförsäkringar.

Besök https://www.lassie.co/ där du kan läsa mer om denna nya typ av djurförsäkring och de villkor och förmåner som de kan ge dig som djurägare. Det är ju något som alla djurägare eftersträvar, att ha ett fullgott skydd till sina fyrbenta vänner. Säkerheten att veta att alla eventualiteter är täckta är obetalbar.